Golfbaan de Vlietlanden

Bedrijfscompetitie

dinsdag 17 oktober 2017

Het volgende stukje is ingezonden door Floris Mol, winnaar van de bedrijfscompetitie.

Business Golf

Sinds 2014 zijn wij MHO Bouwonderneming BV bedrijfslid geworden bij golfbaan de Vlietlanden. Waarom? De baan spreekt aan en is uitdagend, de sfeer is er goed en er wordt veel georganiseerd, zo ook de business wedstrijden. Vorig jaar hebben wij voor het eerst de business dag mogen beleven op de golfbaan en dat was gelijk onze vuurdoop… Wel verbaasde mij dat de opkomst zo laag was op die dag, want wanneer er één keer per jaar een business dag wordt georganiseerd, dan verwacht je toch wel een flinke opkomst, helaas was dit het tegenover gestelde.

Toen kwam er het nieuwe seizoen, ook wel nieuwe kansen. Een nieuwe insteek met de business wedstrijden één keer per maand en afgelopen 26 september de slotdag. Een competitie onder alle bedrijfsleden over 6 avonden en de slotdag heeft dit jaar de kickoff gehad. Voor mij een waar succes, buiten de eindwinst, vond ik het zeer vruchtbare avonden. Je spreekt andere business leden en kan zelf ook mensen uitnodigen om met je mee te spelen voor je eigen onderneming. Het mooie hiervan is ook nog, dat genodigde van buiten de Vlietlanden ook welkom waren. Zo werd dus de business avond een netwerk avond. De organisatie liep gesmeerd met ontvangst in de kantine, soep en brood vooraf, de wedstrijd en de prijsuitreiking met een borreltje. Naast het sportieve zijn het vooral ook gezellige avonden!

Hierbij wil ik ook oproep doen, om mij volgend jaar van de troon te stoten en mee te doen aan de bedrijfscompetitie! De eerste avond zal in april zijn en de prijzen zullen deze avond gesponsord worden door de MHO Bouwonderneming BV, dus tot dan!!

Als allerlaatste wil ik de organisatie bedanken voor de mooie avonden en slotdag!