Golfbaan de Vlietlanden

Gezellig drukke businesscompetitie

vrijdag 27 oktober 2017

Het was weer super gezellig op de Vlietlanden. Ruim 40 ondernemers en hun genodigden namen deze keer deel aan de 2e bedrijfscompetitie 2017 op Golfbaan de Vlietlanden. Vanwege de grote opkomst werd er nog een extra fun game ingelast met een mooie fun prijs gesponsord door de directie!

Een warm welkom ook aan de gastspelers van De Jong Lelies, Keukenstudio de Streek en Metselbedrijf Piet die deze avond kennis kwamen maken met de competitie.

De eerste plaats ging deze keer aan een van de gastspelers Rim de Kroon van De Jong Lelies! Alle gastspelers komen in aanmerking voor de dagprijs maar dingen niet mee om de titel bedrijfskampioen. De Fun prijs ging deze keer aan Andy Evans van de Andy Evans Golfacademy.

De grote sponsoren van deze avond waren Gisa Installatietechniek en Allas van Heezen.

Hartelijk dank namens alle deelnemers.

Bij deze nog even alle prijswinnaars op een rij

  1. Rim de Kroon – De Jong Lelies
  2. Marcel Botman – Drukkerij De Letter
  3. Harry Koot – Gisa van Heezen

Longest Drive

Dennis Koomen – Boos Bloembollen

Neary

Harry Koot – Gisa en van Heezen

Fun Game

Andy Evans – Gisa en van Heezen

Al met al was het weer een zeer geslaagde avond met enthousiaste deelnemers een uitgebreide netwerkborrel tot in de late uurtjes.

De volgende competitie vindt plaats op donderdag 16. Juni en dan gaan wij naast een gezellig rondje golf ook uiteraard haring happen! Begin inloop vanaf 17.30uur, start wedstrijd 18.30uur.

Voor niet golfers verzorgt onze golfleraar Andy Evans tijdens de bedrijfscompetitie een golfclinic. Relaties van onze business leden die niet golfen zijn op uitnodiging daarom ook van harte welkom.