Golfbaan de Vlietlanden

Bedrijfscompetitie

vrijdag 20 oktober 2017

Afgelopen donderdag liepen de leden van de business club van Golfbaan de Vlietlanden samen met hun genodigden de 1e van 6 bedrijfscompetities. Het was weer een zeer geslaagde, geheel verzorgde avond met mooi weer en gezellige mensen. Rond 18.30 uur gingen 9 teams voor een 9 holes stableford wedstrijd de baan in.

De grote winnaar deze avond was Octant mondzorg, waarvoor Edith Arissen de sterren van de hemel speelde en daarmee voor haar team de eerste plaats wist te bemachtigen. Op de tweede plaats eindigde Simon Bosma voor de bedrijfskampioen 2015 MHO Bouw Onderneming, deze maakt daarmee een serieuze start om ook in 2016 zijn titel te verdedigen. De derde plaats ging deze keer aan team de Boer en werd binnen gehaald door Bas Haakman. Na afloop werd onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat tot in de late uurtjes.

MHO Bouw Onderneming was de grote sponsor van deze avond en gaf naast mooie prijzen ook een korte presentatie over het bedrijf. Naast de meest uiteenlopende bouwprojecten is MHO onder andere gespecialiseerd in prachtige dakterrassen en kelderbakken. Meer informatie en beeldmateriaal onder www.mhobouwonderneming.nl.

De winnaars van de bedrijfscompetitie op een rij:

  • 1e plaats: Octant Mondzorg door Edith Arissen
  • 2e plaats: MHO Bouwonderneming door Simon Bosma
  • 3e plaats: Team De Boer door Bas Haakman
  • Longest Drive: Team De Boer door William de Jager
  • Neary: Octant Mondzorg door Edith Arissen