Golfbaan de Vlietlanden

Kick Off bedrijfscompetitie 2019

zaterdag 04 mei 2019

Het was weer een hele geslaagde business avond op 25 april 2019 op Golfbaan De Vlietlanden.
Rond 17.30 uur verzamelden zich ruim 40 ondernemers uit de regio Westfriesland en hun genodigden voor een gezamelijke maaltijd in ons clubgebouw. Ook binnen onzea business club is de ontspannen sfeer van de Vlietlanden alomtegenwoordig en weten ondernemers vanuit de meest uiteenlopende sectoren elkaar te vinden.

Dankzij de goede zorg van ons horeca team van Hartje 2.0 gingen om 18.30 uur 9 flights goed aangesterkt voor 9 holes shot gun, stable ford wedstrijd de baan in.

Natuurlijk zorgden Rob en Jennifer van Vliet ook tijdens de wedstrijd weer voor een heerlijk hapje in de baan. (Die er trouwens weer prachtig bij lag! Complimenten aan onze Greenkeepers en de vrijwilligers)

Met heerlijk weer en natuurlijk een adembenemend uitzicht over de prachtige tulpenvelden heeft iedereen onwijs genoten , zelfs als zo nu en dan de een of andere slag wat tegen viel. Het blijft nou eenmaal een golvende sport.

Rond 20.00 uur was de strijd gestreden on stonden de ster spelers van de eerste bedrijfscompetitie 2019 op Golfbaan De Vlietlanden vast. Natuurlijk werd iedereen weer hartelijk ontvangen in het clubgebouw voor de netwerkborrel.

De grote sponsor van vandaag Bert De Boer van GiSA Installatie Techniek liet het zich niet nemen om de 1de prijs persoonlijk te overhandigen aan Simone Bakker van BOOTSFLOWERBULBS! Simone van Harte Gefeliciteerd!

Bij deze nog even alle prijswinnaars op een rij:
1ste plaats: Simone Bakker voor BOOTSFLOWERBULBS
2de plaats: Marthijn Schmidt voor WIJKOM BOUW & INFRA
3de plaats: Nelleke Meijer voor ARCO LUCHTTECHNIEK B.V.
Neary Dames: Fleur Beukert
Neary Heren: Dirk Kerkhof
Longest Drive dames: Jolanda Otto
Longest Drive heren: Floris Mol

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie en natuurlijk nogmaals heel erg bedankt aan GISA INSTALLATIE TECHNIEK voor het ter beschikking stellen van de mooie prijzen.