Golfbaan de Vlietlanden

W&T masters 2018

woensdag 06 juni 2018

Op 29, 30 en 31 mei werd er gestreden om de W&T masters wisselbokaal. Er hadden 34 deelnemers ingeschreven voor dit drie daagse toernooi. De eerste dag begon in de regen maar al snel werd het droog en aan het eind van de dag stond Edwin Koeman op de 1ste plaats gevolgd door Krijn van Diggelen en Simon Kappelhof. De tweery werd gewonnen door Michael Souer.

De tweede dag werd er onder prima weersomstandigheden gespeeld en werd gewonnen door Marcel Burger, gevolgd door Simon Kappelhof en Lourens Filk. De tweery werd in deze ronde niet gewonnen. Vervolgens ging de wedstrijdcommissie in conclaaf en bleken 17 deelnemers de “cut” gehaald te hebben die op zaterdag weer onder prima weersomstandigheden van start gingen voor de W&T masters wisselbokaal. Na een spannende strijd werd de winnaar van de W&T masters wisselbokaal 2014 Edwin Koeman, met op de 2de plaats Nelleke Meupelenber en op de 3e plaats Hennie Meyles-Vriend. De tweery werd gewonnen door Harry Molen.

De prijsuitreiking werd gedaan door Tineke Hayes, geflankeerd door haar kinderen die speciaal waren overgekomen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en kijken nu al uit naar volgend jaar, als het toernooi voor de 5e keer wordt georganiseerd. Het eerste jubileum. Tot volgend jaar!