Golfbaan de Vlietlanden

Golfbaan de Vlietlanden

Graag heten wij u welkom op onze gezellige golfbaan. Waar andere polderbanen vaak vlak en plat zijn, heeft Golfbaan “De Vlietlanden” een baan met veel hoogteverschillen en diverse begroeiing. Golfen in Noord-Holland (West-Friesland) kan dus heel uitdagend zijn.

30 minuten rijden vanaf Amsterdam

De golfbaan is makkelijk te bereiken. Deze ligt dicht bij de A7 ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam.

18 holes, geen starttijden, aangesloten bij de NGF

Golfbaan de Vlietlanden hanteert geen starttijden, gewoon langskomen en lekker spelen. De golfbaan is aangesloten bij de NGF. U kunt een qualifying kaart lopen en we hebben een familiegolf route over de eerste 9 holes.

Golfen zonder GVB

Spelers met een baanpermissie of golfpaspoort van willekeurig welke baan zijn van harte welkom.

Driving range, putting green en oefenhole

U wilt een keer lekker oefenen op de golfbaan? Dat kan op de driving range. Deze heeft een lengte van 200 meter. U kunt uw eigen golftas gebruiken. Wanneer u geen eigen golftas heeft, kunt u deze in de golf-shop huren voor 5,-. Op de driving range staat een ballenautomaat. Tegen betaling van 1,- ontvangt u 24 ballen waarmee u kunt oefenen. Het gebruik van de driving range, puttinggreen, chippingarea en oefenhole is GRATIS. Let er wel op: driving range ballen blijven eigendom van de baan en blijven ook op de driving range. Gebruik door de baan is ten strengste verboden!

Clubhuis voor de inwendige mens

In het clubhuis van de golfbaan staat het personeel voor u klaar om de inwendige mens te verwennen.