Golfbaan de Vlietlanden

All you can golf bij Golfbaan de Vlietlanden

Op Golfbaan de Vlietlanden hanteren wij de succesformule All you can golf’. De hele dag golfen voor een vast laag bedrag. En dat is in tegenstelling tot de meeste golfbanen in Nederland, een unieke manier van een hele dag lekker ontspannen bezig zijn met je favoriete sport.

Hoe werkt All you can golf?

Bij ons koopt u een greenfee voor de hele dag. Dat betekent dat u zo veel en zo vaak als u wilt op die dag de uitdagende 18-holes mag bespelen. Dagelijks verwelkomen wij dan ook golfers vanuit alle hoeken van het land voor een hele dag te komen golfen.

Geen starttijden. Ook niet voor All you can golf

Golfbaan de Vlietlanden hanteert geen starttijden. Ook niet voor de All you can golf speler. Zodra u uw greenfee heeft opgehaald in het clubhuis, kunt u onmiddellijk beginnen met spelen. Ons advies is dan ook om lekker vroeg te starten.

Lang licht, alles er uit halen

En dan zit u daar op het terras. Met een voldaan gevoel. Heerlijk gegeten en u bedenkt; ik verleg mijn persoonlijke grens. U pakt de golftas, u stapt naar hole 1 en u slaat af en voordat u het weet bent u bezig met de derde ronde van die dag. Dit is dus All you can golf! Gelukkig is het nog lang licht en u geniet van het weer, de mooie natuur en uw spel.

All you can golf schemertarief

Voor de golfer die echt niet de kans ziet om overdag te komen, hebben we het Schemertarief in het leven geroepen. Dat betekent dat u dagelijks na 16:00 mag starten voor een tarief van slechts € 20,-.

Mocht u nog vragen hebben over All you can golf, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een beller is altijd sneller +31(0)653851697, maar mocht dat niet lukken, laat dan een berichtje achter in het contactformulier of stuur ons een e-mail op info@golfbaandevlietlanden.nl

Graag tot ziens op Golfbaan de Vlietlanden voor All you can Golf.

* Het All you can golf tarief geldt voor de greenfee. Horeca wordt separaat afgerekend