Golfbaan de Vlietlanden

Golfen voor slechts € 300,- per jaar met het D-lidmaatschap

  •  U komt regelmatig golfen bij Golfbaan de Vlietlanden of bent u dat van plan
  • U bent al lid bij een andere golfbaan
  • U woont buiten een straal van 40KM van Golfbaan de Vlietlanden

Dan is het D-lidmaatschap de uitkomst voor u. U kunt nu voor slechts € 300,- per jaar. Lid worden van Golfbaan de Vlietlanden en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die de golfbaan te bieden heeft.

In het kort hieronder wat onze prachtige baan te bieden heeft:

18 holes, geen starttijden, aangesloten bij de NGF

Golfbaan de Vlietlanden hanteert geen starttijden, gewoon langskomen en lekker spelen. De golfbaan is aangesloten bij de NGF. U kunt een qualifying kaart lopen en we hebben een familiegolf route over de eerste 9 holes.

30 minuten rijden vanaf Amsterdam

De golfbaan is makkelijk te bereiken. Deze ligt dicht bij de A7 ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Golfen zonder GVB

Spelers met een baanpermissie of golfpaspoort van willekeurig welke baan zijn van harte welkom.

Driving range, putting green en oefenhole

U wilt een keer lekker oefenen op de golfbaan? Dat kan op de driving range. Deze heeft een lengte van 200 meter. U kunt uw eigen golftas gebruiken. Wanneer u geen eigen golftas heeft, kunt u deze in de golf-shop huren voor 5,-. Op de driving range staat een ballenautomaat. Tegen betaling van 1,- ontvangt u 24 ballen waarmee u kunt oefenen. Het gebruik van de driving range, puttinggreen, chippingarea en oefenhole is GRATIS. Let er wel op: driving range ballen blijven eigendom van de baan en blijven ook op de driving range. Gebruik door de baan is ten strengste verboden!

Bent u enthousiast geworden en/of mogen wij u als D-lid verwelkomen? Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06 53 851 697. Wij hopen u dan snel persoonlijk te kunnen verwelkomen op Golfbaan de Vlietlanden.

Neem contact op »