Golfbaan de Vlietlanden

FlingGolf verovert Golfbaan de Vlietlanden

FlingGolf® is een actieve, natuurlijke en atletische sport. Het wordt gespeeld op golfbanen, tegelijkertijd met traditioneel Golf. In plaats van het slaan van een bal met een golfclub, Fling (werp) je de bal weg met de gepatenteerde FlingStick®. Een natuurlijke beweging, je gebruikt slechts 1 stick en geniet van de natuur en de baan! Maar het mooiste is, dat al na een hele korte introductie iedereen dit kan spelen! De regels zijn simpel en eenvoudig maar het spel is dusdanig opgebouwd dat veiligheid en etiquette op de baan gewaarborgd blijven. Daarnaast zijn er op de baan geen aanpassingen nodig om Fling spelers toe te kunnen laten. Door de aard van het materiaal zijn beschadigingen aan de baan in principe onmogelijk.

Tarieven FlingGolf clinic (Flinic) bij Golfbaan de Vlietlanden

Wat Prijs
Introductieles inclusief begeleiding, ballen, clubs en een Flingvaardigheidsbewijs * € 17,50
Aansluitend op de introductieles, zelfstandig 9 holes lopen € 12,50
Extra 9 holes € 5,-

* Vanaf 6 personen

FlingFee

Bent u reeds in het bezit van een Flingvaardigheidsbewijs van Golfbaan de Vlietlanden, dan kunt u zelfstandig de baan op.

9 holes 18 holes
Maandag t/m vrijdag € 22,50 € 32.50
Zaterdag en zondag € 27,50 € 37,50

* De FlingFee tarieven zijn inlusief gebruik van de Flingstick

Bekijk de aanstekelijke video

FlingGolf; genieten van de schoonheid van de baan en lekker actief bezig zijn

Even voor de duidelijkheid: FlingGolf is niet te vergelijken met traditioneel Golf. Wij gaan er dan ook van uit dat een echte golfer hier niet snel gebruik van zal maken, hooguit een keer een ronde voor de fun. En dat is ook wat FlingGolf is, het is simpel, het is nieuw en het is fun. Maar het is wel een geweldige manier als traditionele golfer anderen enthousiast te maken voor de baan. Uit ervaring in Amerika blijkt dat sommige FlingGolfers die eenmaal de schoonheid van de baan en de gezelligheid van de club hebben ervaren uiteindelijk toch doorstromen naar traditioneel Golf.

Heb jezelf vrienden, kinderen, kennissen of buren die denken Golf dat is niets voor mij, of denken dat zij geen bal kunnen raken dan is FlingGolf een geweldige manier hen toch een keer uit te nodigen op jouw baan. Zelf speel je Golf en je introducé(e) loopt mee met een FLingStick. Jullie zullen gegarandeerd een geweldige middag vol plezier beleven. FlingGolf en traditioneel Golf gaan echt heel goed samen en lopen elkaar zeker niet in de weg.

FlingGolf op Golfbaan de Vlietlanden

Wij zien hierin een geweldige kans nieuwe mensen enthousiast te maken voor de traditionele golfsport die normaliter niet zo snel een golfbaan zullen bezoeken. Voor de jeugd en vrienden, familie- en bedrijfsuitjes zien wij met FlingGolf heel veel potentieel. Hoe zich dit verder gaat ontwikkelen is echter nog niet duidelijk en zal verder in nauwe samenwerking met jullie en de Golfclub worden bepaald.

Wij willen jullie graag uitnodigen deze zelf ook een keer uit te proberen. Rob en Jennifer geven graag tekst en uitleg en/of een korte introductie. Hierna ben je zo in staat zelf de FlingStick aan iemand uit te leggen en vervolgens gezellig samen een keer de baan te lopen. Wij hopen dat jullie net zo benieuwd zijn als wij en enthousiast met FlingGolf aan de slag gaan. Nogmaals FlingGolf kan echt niet tippen aan de echte golfsport maar het is wel een laagdrempelige manier mensen te enthousiasmeren. Er is namelijk geen drempel meer. Een stick, een hand vol ballen, een maatje en iedereen kan zo de baan in en elke bal is raak!

Alle volwaardige leden van Golfbaan De Vlietlanden bieden wij de mogelijkheid in augustus en september 2015 voor slechts € 10,- per persoon niet golfers te introduceren met FlingGolf. Dit is inclusief FlingStick en onbeperkt gebruik van de Golfbaan. Dus heb jij mensen om je heen die helemaal niet kunnen begrijpen wat jij steeds op de baan doet of overtuigd zijn dat Golf niets voor hen is. Neem ze mee naar jouw baan voor een rondje FlingGolf.

FlingGolf is nieuw, het is fun, succes gegarandeerd!

Met vriendelijke groet,
Team Golfbaan De Vlietlanden