Golfbaan de Vlietlanden

Golfclinic

Een golfclinic op Golfbaan De Vlietlanden is uitermate geschikt als personeelsuitje, vrienden- of familiedagen,vrijgezellenfeesten, teambuilding enz.. Ook de zakelijke markt ziet, dat het een relaxte manier is van netwerken en maakt steeds vaker gebruik van deze gelegenheid.

Lekker twee uur op de golfbaan bezig zijn

Onze clinics worden uitgewerkt door onze ervaren gekwalificeerde Golfpro Andy Evans. Een golfclinic duurt twee uur waarvan er één uur wordt besteed aan het putten, chippen en lange ballen slaan of te wel: the FullSwing. Het leuke is, dat tijdens deze clinic iedereen actief bezig is in tegenstelling tot de meeste andere golfbanen. Het tweede uur wordt doorgebracht op de golfbaan zelf. U speelt dan niet op oefenbaantjes of par-3-parcourtjes. Nee, er wordt echt gegolfd. U mag laten zien wat u het afgelopen uur heeft geleerd. Op deze manier leert u de golfsport op een laagdrempelige manier kennen.

Deze twee uur durende golfclinic kost € 27,50 p.p. Dit is inclusief clubs, ballen en begeleiding.

  • Clinics worden aan groepen van 10 tot 150 personen gegeven.
  • Onder de 10 personen betaalt u wel voor 10 personen.

Een golfclinic kan ook opmaat gemaakt worden, zodat ook aan uw specifieke wensen kan worden voldaan. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Kijk ook eens op onze Golfarrangementen pagina voor leuke en lekkere arrangementen.