Golfbaan de Vlietlanden

Inleiding

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven de diagnose Kanker. Per jaar zijn dat ruim 100.000 mensen. Dit zijn getallen die er niet om liegen en tegelijkertijd beangstigen. Daarom is er geld, heel veel geld nodig, om het kanker-onderzoek te kunnen uitvoeren.

Het is de wens en droom van het KWF dat er niemand meer aan kanker sterft. Als men ziet wat voor vooruitgang er de afgelopen decennia is geboekt, van vrijwel zeker sterven 30 à 40 jaar geleden naar nu een genezingspercentage van 64 procent, dan zijn dat geweldige resultaten. Het KWF is er van overtuigd dat er ooit een dag zal komen, dat er niemand meer aan kanker sterft en kanker gedegradeerd zal zijn tot een chronische ziekte en kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben.

Dit was voor Golfbaan De Vlietlanden de drijfveer om als de eerste golfbaan ja te zeggen tegen de 2018 editie van Golf4life. Inmiddels hebben 10 golfbanen zich ingeschreven om de strijd tegen kanker te steunen.

Op 23 juni 2018 vindt het Golf4life golfevenement plaats, vanaf half zes in de ochtend bent u uitgenodigd om de marathongolven aan te moedigen zij starten dan aan de challenge om minimaal 100 holes te lopen.