Close
Grutteweide 31 1693HR Wervershoof
+31 (0) 6 53 851 697 info@golfbaandevlietlanden.nl

Clinics en Activiteiten

Golfbaan De Vlietlanden is bij uitstek de baan om kennis te maken met de mooie golfsport. Onder uitstekende begeleiding worden u de beginselen van de golfsport bijgebracht, waarna u het geleerde in de praktijk kunt brengen in de baan. Door het laagdrempelige karakter van onze clinics zijn deze bij uitstek geschikt als teambuilding event, maar ook voor familie feesten. Of een gezellige middag onder vrienden of een wel heel speciaal vrijgezellenfeest.

De golfclinics zijn te boeken voor groepen van 4 tot 150 personen met een minimum van 4 personen. De Jeu de Boules en Golffun zijn te boeken van 4 tot 12 personen.

U kunt alle clinics en acticiteiten uitbreiden met een van de vele arrangementen om uw uitje helemaal compleet te maken. Arrangementen zijn uitsluitend boekbaar in combinatie met een van de activiteiten.

Wilt u een clinic boeken stuur dan een email naar clinics@golfbaandevlietlanden.nl.

Geef aan welke wanneer en met hoeveel personen u wilt komen. Dan nemen we zo snel als mogelijk contact met u op. 

Golfclinic Vlietlanden

Golfbaan De Vlietlanden is bij uitstek de baan om kennis te maken met de mooie golfsport. Onder uitstekende begeleiding worden u de beginselen van de golfsport bijgebracht, waarna u het geleerde in de praktijk kunt brengen in de baan. Door het laagdrempelige karakter van onze clinics zijn deze bij uitstek geschikt als teambuilding event, maar ook voor familie feesten.

De golfclinics zijn te boeken voor groepen van 4 tot 150 personen met een minimum van 4 personen.

De 2 uur durende Golfclinic, is inclusief clubs, ballen en begeleiding. Het eerste uur maakt u kennis met alle technieken die u nodig heeft voor het nobele golfspel. U gaat lange ballen slaan op de driving range, chippen en putten op de oefengreen. Het 2de uur gaat u onder begeleiding en een super leuke spelvorm daadwerkelijk onze prachtige baan in. Hier zult u ervaren wat de golfsport zo uitdagend maakt. U kunt de golfclinic uitbreiden met een van de vele arrangementen om uw uitje helemaal compleet te maken.

Heeft u behoefte aan een speciale invulling neem dan contact op via de contactpagina.

Flingclinic

FlingGolf is de hit in Amerika en inmiddels overgewaaid naar Nederland. FlingGolf is een waanzinnig leuke activiteit voor mensen die niet kunnen golfen maar wel op een golfbaan actief willen bezig zijn. FlingGolf maakt dat mogelijk! Iedereen kan Flingen. Bij FlingGolf werp je namelijk de bal. Klik op de volgende link voor een Flinggolf demonstratie Intro to FlingGolf – YouTube
De 2 uur durende Flingclinic is inclusief flingsticks, ballen, begeleiding en 9 holes lopen. Het eerste half uur leert u de belangrijkste fling technieken door lange ballen te gooien op de driving range en uit te holen op de oefen green. Daarna gaat u twee holes onder begeleiding daadwerkelijk onze prachtige baan in. Daarna zal de begeleider afscheid nemen en mogen jullie de laatste holes Zelfstandig lopen.

U kunt de golfclinic uitbreiden met een van de vele arrangementen om uw uitje helemaal compleet te maken.

Tarieven Golfclinic of Flingclinic:
4 t/m 10 personen: 29,50 p.p.
11 t/m 30 personen: 27,50 p.p.
31 t/m 150 personen: 25,00 p.p.

Jeu de Boules

Breng een ontspannen middag door op een van onze twee jeu de boules banen, de kosten bedragen 10,- per uur.

Golffun

Onbeperkt toegang tot al onze oefenfaciliteiten (driving range, oefenhole, chipping area en putting green), inclusief verhuur set en ruim 40 ballen voor de driving range p.p. Daag elkaar uit op de driving range wie slaat de bal het verst of speelt de oefenhole met het minste aantal slagen of wat dacht u van een put challenge op de oefen green. Kortom maak er een gezellige middag van en geniet van onze prachtiche omgeving, de kosten bedragen €10,00 p.p.

Arrangementen

  • Warm Welkom 6,50 p.p.

Ontvangst met koffie/thee en gebak

  • Happy Lunch 12,50 p.p.

Een heerlijke uitgebreide lunch inclusief onbeperkt melk, water en jus d’orange

  • Burger Time 17,50 p.p.

Al onze burgerarrangementen zijn inclusief patat, koolsla en een consumptie naar keuze (fris, wijn bier)

U heeft de keuze uit een heerlijke Wieringerweide runderburger, de pulled chicken burger of onze vega burger. Wij vragen u de keuze voor de burger vooraf aan ons door te geven.

  • Back to the bone 15,50 p.p.

Heerlijke kippen kluifjes met patat en een frisse salde en een consumptie naar keuze (bier/fris/wijn)

  • Grill it on 24,50 p.p.

Een uitgebreide BBQ inclusief salades, brood en sauzen, een vega variant is in overleg mogelijk.

  • Borreltijd 10,00 p.p.

Inclusief twee consumpties  (bier/fris/wijn) en drie borrelhapjes p.p.

  • Lady Like 14,50 p.p.

Inclusief een cocktail naar keuze en een uitgebreide borrelplank

  • Bierelieren 12,50 p.p.

Inclusief twee speciaal biertjes van de tap keuze uit salix blond en bunker IPA en een uitgebriede borrelplank.

  • Rondvaart 17,50 p.p.

Een anderhalf uur durende rondvaart in een prachtig schuit. Minimaal 6 en maximaal 20 personen per schuit.

  • Bourgondier 27,50

Een hele fles wijn keuze uit sauvingan blanc, chardonnay, rose, of cabernet sauvignon-merlot en een heerlijke camembert uit de oven met ovenvers breekbrood. Geniet op de Vlietlanden als een echte bourgondier!