Close
Grutteweide 31 1693HR Wervershoof
+31 (0) 6 53 851 697 info@golfbaandevlietlanden.nl

Een clinic op De Vlietlanden

Golfbaan De Vlietlanden is bij uitstek de baan om kennis te maken met de mooie golfsport. Onder uitstekende begeleiding worden u de beginselen van de golfsport bijgebracht, waarna u het geleerde in de praktijk kunt brengen in de baan. Door het laagdrempelige karakter van onze clinics zijn deze bij uitstek geschikt als teambuilding event, maar ook voor familie feesten.

De golfclinics zijn te boeken voor groepen van 10 tot 150 personen met een minimum van 10 personen.

U kunt kiezen uit een 2 uur durende Golfclinic, of een 1 uur flingclinic, welke u desgewenst kunt uitbreiden met één van de vele arrangementen. 

Wat de mogelijkheden zijn vindt u onder arrangementen. Heeft u behoefte aan een speciale invulling neem dan contact op via de contactpagina.

Tarief Golfclinics

U boekt al een een basis clinic voor € 27,50 PP. Een basis golfclinic duurt in totaal 2 uur en bestaat uit twee delen. Het eerste uur bestaat uit het beoefenen van de diverse slagen, zoals Putten en chippen en natuurlijk ook de lange slagen. Hierna gaat u onder begeleiding de baan in, om het geleerde in de praktijk te brengen.

Een basis golfclinic is inclusief balletjes en deskundige begeleiding.

Wilt u van de golfclinic echt iets bijzonders maken dan kunt u de basis clinic uitbreiden met diverse arrangementen. Voor een overzicht van de arrangementen klik hier.