Close
Grutteweide 31 1693HR Wervershoof
+31 (0) 6 53 851 697 info@golfbaandevlietlanden.nl

Vooraf

 1. Boek een starttijd, liefst een dag vooruit, door te bellen met 06-14821910 of 06-53851697. Beschikbare dagen dinsdag, donderdag en zondag tussen 09.00 en 14.00 uur. Baan is bespeelbaar vanaf hole 10 t/m hole 2. Er zijn dus 11 holes bespeelbaar. Bespreekpunten: telefoonnummers ouders, geschiktheid/beschikbaarheid begeleider, protocol, verhuurmateriaal, ID verplicht.
 2. Als jij een starttijd hebt neem dan het jeugdprotocol goed door. De informatie vindt jij op onze website: www.golfbaandevlietlanden.nl
 3. Jeugd gaat onder begeleiding de baan in, uitzonderingen zijn telefonisch bespreekbaar.
 4. Een flight bestaat uit maximaal 3 spelers en een begeleider. Mits de 3 spelers niet afkomstig zijn uit een huishouden moeten zij allemaal toebehoren aan de leeftijdscategorie jongeren t/m 12 jaar of golfers boven de 13 t/m 18 jaar.
 5. Elke speler gebruikt uitsluitend zijn eigen materiaal, wil jij materiaal huren, geef dit dan aan tijdens het reserveringsgesprek.
 6. De begeleider is minimaal 19 jaar oud en beschikt minimaal over een baanpermissie. De begeleider neemt vooraf kennis van het officiële protocol verantwoord sporten met kinderen, in te zien op onze website. De begeleider speelt zelf niet en heeft een coachende functie ten opzichte van de spelers.
 7. Mits begeleider en spelers niet afkomstig zijn uit een huishouden, houd dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en raak het speelmateriaal van een ander niet aan.
 8. Kom met eigen vervoer mits jullie niet toebehoren aan een huishouden en kom niet eerder dan 10 minuten voor jouw starttijd. Was voor vertrek grondig jouw handen en ga naar de WC en vergeet jouw ID niet.
 9. De driving range is voorlopig nog gesloten.
 10. Bij aankomst wordt jij ontvangen door een toezichthouder, hij zal jouw leeftijd aan hand van jouw ID controleren en nogmaals het protocol doornemen.
 11. Voor ouders die brengen geld kiss en ride, of (kleine tip) kiss en walk, onze baan ligt namelijk aan een mooie wandelroute. Laat altijd jouw telefoonnummer achter bij de begeleider.
 12. Desinfecteer nogmaals jouw handen bij de dispenser bij de ingang van het clubgebouw voordat jij de baan ingaat.
 13. Als jij afval produceert neem deze dan ook weer mee naar huis.
 14. Gebruik altijd jouw gezonde verstand, ga respectvol met elkaar om en neem alle coronamaatregelen in acht. Wij willen graag laten zien dat golfen in Coronatijden veilig mogelijk is en als spelers of begeleiders zich niet aan het protocol houden zullen wij streng optreden.

In de baan

Lees de protocollen op het mededelingenbord bij hole 10 goed door. Hou 1,5 meter afstand en raak de vlaggenstok niet aan, maak gebruik van de app golf.nl en gebruik de digitale scorekaart.

Noodnummers: 06-53851697 of 06-14821910.

Achteraf

Indien van toepassing bel diegene die jou ophaalt voordat je begint op hole 1. Desinfecteer nogmaals jouw handen bij de dispenser en ga dan direct naar jouw vervoersmiddel, laat geen spullen of vuilnis achter. Gebruik van clubhuis, WC en spuitplaats is helaas niet toegestaan.