Close
Grutteweide 31 1693HR Wervershoof
+31 (0) 6 53 851 697 info@golfbaandevlietlanden.nl
ABONNEMENTEN

Wanneer u lid wordt van golfbaan De Vlietlanden, kunt u het hele jaar en zonder starttijden spelen. Tevens kunt u meedoen aan alle wedstrijden die door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd.

De Vlietlanden beschikt over een heel actief en gezellig clubleven. Lid worden is zeker de moeite waard. Alle informatie over wedstrijden etc. vindt u op het informatiebord in het clubgebouw en op de website.

Kosten lidmaatschap

Betaalbaar lidmaatschap!

Lid zijn bij golfbaan “De Vlietlanden” brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer u lid bent, kunt u het hele jaar onbeperkt golfen op deze uitdagende 18-holes golfbaan in het mooie West-Friese landschap. Geen starttijden, spelen wanneer het u uitkomt! Daarnaast verzorgen wij ook uw NGF en handicapregistratie en mag u onbeperkt gebruik maken van ons rijke clubleven. Er zijn verschillende vormen van een lidmaatschap. Hieronder de mogelijkheden.

Regulierlidmaatschap

Een regulier lidmaatschap kost vanaf 1 mei 2016 € 775,- per jaar. Dit bedrag is exclusief NGF bijdrage en HCP registratiepakket. Het lidmaatschap is altijd op jaarbasis, Wel biedt Golfbaan de Vlietlanden leden de mogelijkheid om het lidmaatschap maandelijks te laten incasseren. Hiervoor wordt €. 30,- extra incassokosten in rekening gebracht en u betaalt vanaf 1 mei 2016, €. 67,- per maand.

U kunt dan het hele jaar onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten inclusief 18 holes golfbaan, clubactiviteiten,wedstrijden, NGF en handicapregistratie inclusief WA verzekering, e-golf systeem, , clubblad en golfjournaal. Daarnaast bent u als lid van Golfbaan de Vlietlanden ook aangesloten bij NH-golft en ontvangt u kortingen op het greenfee tarief bij heel veel partnerbanen in Noord-Holland.

Bedrijfslidmaatschap:

Bij een bedrijfslidmaatschap ontvangt u twee blanco lidmaatschapskaarten waarmee u met uw zaken- relatie en/of partner op golfbaan “De Vlietlanden: kunt golfen. Een bedrijfslidmaatschap bevat verder de mogelijkheid tot het houden van een clinic (max. 36 personen) en plaatsing van een reclamebord op één van de golfinformatie borden en natuurlijk de deelname aan ons geheel verzorgde business-club toernooi exclusief voor onze business members en hun genodigden. De kosten van dit bedrijfslidmaatschap bedragen €1.800,- per jaar.

U golft nog niet? Probeer een proeflidmaatschap!

All-In Beginnerspakket inclusief 1 maand proeflidmaatschap en 2 privélessen voor €75,= p.p.

  • 1 maand onbeperkt spelen op de volwaardige 18 holes golfbaan
  • Inclusief 2 privélessen voor beginners van onze PGA Golfprofessional
  • 1 maand onbeperkt gebruik van onze oefenfaciliteiten
  • 1 maand gratis onbeperkt gebruik van een verhuurgolfset
  • 1 gratis welomstdrankje

Lidmaatschap opzeggen

U wilt uw lidmaatschap opzeggen? Doe dit dan schriftelijk en voor 1 april, ons boekjaar loopt namelijk van 1 mei tot 1 mei. Mochten we uw opzegging later ontvangen, dan loopt het lidmaatschap door tot het eind van het eerstvolgende boekjaar. De opzegging wordt door ons altijd schriftelijk bevestigd en is alleen dan geldig! Mocht u binnen een week deze bevestiging niet ontvangen hebben, laat het ons dan even weten.U kunt schriftelijk of per mail (administratie@golfbaandevlietlanden.nl) uw opzegging aan ons doorgeven. Het het postadres staat op de homepage vermeld. Vermeldt u bij uw opzegging alstublieft uw volledige naam, adres en lidnummer. Ook horen wij graag de reden van uw opzegging.